Vannskader i lokalene

Vi skulle så gjerne ønske at den første posten på den flotte nye nettsiden vår kunne vært litt mer positiv enn dette, men dessverre kan man ikke alltid få det slik man vil ha det. Vi holder som kjent til i et kjellerlokale i Trondheim, og forrige helg fikk vi store lekkasjer og oversvømmelser i kjelleren som følge av helgens nedbør. Nedbøret puttet et ekstremt press på kjellerens rørsystemer, noe som førte til at det ene røret sprakk og leiligheten ble oversvømt. Heldigvis var det ingen i kjelleren mens det skjedde, utenom 8×10-klubbens elskede maskott, hunden Bjartleif, som dessverre druknet i det iskalde vannet. Ikke ulikt Jack fra Titanic. Triste saker.

Titanic tok inn vann gitt
Hvil i fred, Bjartleif. Du vil ikke bli glemt.

Vi har nå blitt nødt til å kontakte et rørleggerfirma i Trondheim som kommer for å ordne opp nå neste helg. Frem til den tid er Metallklubben 8×10 dessverre uten drift. Vi beklager dette på det sterkeste. Helgens metallpølsefest blir som en konsekvens av opprydningsarbeidet avlyst. Vi beklager dette og ber om forståelse. Vi har liksom ikke noe lokaler der vi kan dyppe.

Ny fremtid

Når slike tragedier slår oss som lyn fra klar himmel er det viktig at vi står samlet som et sterkt samfunn og tar vare på hverandre. Vi vet at vi kan bygge oss opp igjen og vi vet at vi allerede neste uke nok en gang kan kalle oss for Norges største metallklubb. Frem til den tid må våre medlemmer dessverre finne et annet sted å dyppe pølsene sine.

Våre etterkommere vil med stolthet huske denne perioden. En klubb er som kjent aldri sterkere en de harde periodene og motgangen den møter og kommer seg igjennom. For å ikke gjøre denne artikkelen om til en svær tale tror jeg at jeg vil kutte det der, og takke alle metallguder og alt som finnes for at vår WebSjef Simen visste om rørleggerkatalogen.